Home / Kryesoret / Të prekurit me sindromin Daun kërkojnë përfshirje në shoqëri (Foto)

Të prekurit me sindromin Daun kërkojnë përfshirje në shoqëri (Foto)

Në Shkup u mbajt vrapimi humanitar për fëmijët me sindromin Daun. Vrapuesit dhe pjesëmarrësit tjerë porositin se ”edhe ne mundemi të njëjtën, ashtu si edhe të gjithë”, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Me këtë aktivitet, u bëhet thirrje të gjithë qytetarëve që të rritin mirëkuptimin e tyre për personat që janë të prekur nga ky sindrom për t’u hequr perceptimi i keq që ekziston për këta persona.

Gjithashtu, gara ka për qëllim të nxitur klubet sportive që të hapin dyert për të prekurit me sindromin Daun, në mënyrë që përfshirja e tyre të jetë më e mirë në jetën sportive dhe në shoqëri, në përgjithësi.

Se sa është i rëndësishëm përfshirja e të prekurve me këtë sindrom në shoqëri, tregojnë fotografitë e portalit Faktor./Telegrafi/

Gjithashtu lexo

Themeluesi dhe milioneri i Lëvizjes Besa në konventën e PDSH-së

Themeluesi, ideologu dhe milioneri i Lëvizjes BESA: Adnan Ismaili ( pronar i Logos-A dhe Tv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *