Home / Shëndeti / Trajtimi i Tumorit, njihuni me paisjen më të avancuar që bën të mundur trajtimin pa operacion (VIDEO)

Trajtimi i Tumorit, njihuni me paisjen më të avancuar që bën të mundur trajtimin pa operacion (VIDEO)

Kohët e fundit tumoret janë kthyer në vrasësit më të mëdhenj dhe në numër më të madh të njerëzimit. Edhe pse janë bërë shumë kërkime ende nuk ka një ilaç kundër asaj që me plot gojën mund të quhet sëmundja e shekullit.

Ndërkohë që paijset për trajtimin e tij evoulojnë, është e vetmja mënyrë për ta frenuar sadopak.

Pajisja më e sofistikuar e trajtimit të Kancereve në faza të avancuara. Teknologjia e fundit e Sistemeve mjekësore vazhdon të avancojë. Teknologjia e fundit e emërtuar Cyberknife i cili trajton tumoret e pozicionuara në vende në të cilët nuk realizohet ndërhyrje invasive. Kjo teknologji përdor diagnostikimin shumë preçiz me rreze X.

Duhet thënë se kostoja e kësaj paisje është shumë e lartë dhe as që bëhet fjalë të gjendet në vendin tonë apo vendet e tjera të rajonit. (E.K/SHUPLAKA)

Gjithashtu lexo

10 të famshmit që nuk arritën t’i përmbushin standardet e bukurisë në Hollywood (Foto)

Shumë të famshëm duhet t’i përshtaten paraqitjeve të tyre në një kornizë strikte të Hollywoodit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *