Home / Kryesoret / Tribunë për regjistrimin për pagesë të TVSH-së të personave fizikë për veprimtari ekonomike

Tribunë për regjistrimin për pagesë të TVSH-së të personave fizikë për veprimtari ekonomike

Tribunë për regjistrimin për pagesë të TVSH-së të personave fizik të cilët kryejnë veprimtari ekonomike do të mbahet sot në organizim të Qendrës për politikë tatimore dhe Asociacionit të hulumtuesve ekonomik.

Në tribunën “TVSH për persona fizik – për dhe kundër”, siç është paralajmëruar, do të shqyrtohen çështjet për atë nëse është e arsyeshme që edhe perosnat fizik të cilët kryejnë veprimtari ekonomike të jenë obligues për pagesë të TVSH-së, nëse kjo paraqet tatimim të dyfishtë, përse ishte ulur pragu për regjistrim prej 2.000.000 denarë në 1.000.000 denarë dhe të ngjashme.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *