Home / Kryesoret / TV Alfa në krizë finaciare, lë pa paga për muaj të tërë punonjësit

TV Alfa në krizë finaciare, lë pa paga për muaj të tërë punonjësit

Televizioni publik privat TV Alfa është në rrezik të mbyllet pasi që të punësuarit kanë ngelur pa rroga.

Sipas Nova, të punësuarit janë informuar nga menaxhmenti i televizionit se kompania nuk ka para që t’ua paguajë pagat për janarin dhe shkurtin, ndërsa është paralajmëruar se nuk ka paga as për muajin mars. Punonjësve nuk i është bërë me dije se kur do t’i marrin pagat, pasi që televizioni ka shumë borxhe.

Ivo Jankovski pronari i këtij televizioni ka refuzuar që të takohet me punëtorët.

Ai u bë pronar I ketij televizioni pasi në gusht të viti të kauar i mori të gjitha aksionet nga biznismei serb Veselin Jevrosimoviq./Gazeta Express/

Gjithashtu lexo

UNICEF: Investim në sistem efikas për mbrojtje sociale të fëmijëve të varfër

Qeveritë nga rajoni të investojnë në sistem më përkatës të mbrojtjes sociale të fëmijëve, kërkuan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *