Home / Kryesoret / Zvërlevski propozon ndryshimin e ligjit për përgjimet në Maqedoni

Zvërlevski propozon ndryshimin e ligjit për përgjimet në Maqedoni

Prokurori Publik Marko Zvërlevski, propoqon që të ndryshohet ligji për ndjekjen e komunikimeve, respektivisht përgjimi,

Zvërlevski bëri të ditur se në dy raste ka patur skandale përgjimesh dhe se skandalet e kanë ndryshuar jetën shoqërore në Maqedoni

Në konferencën ndërkombëtare për ndjekjen e telekomunikimeve të Organizuar nga Prokuroria Themelore Publike marrin pjesë prokurorë nga rajoni, kryetari i Gjykatës së Lartë, Jovo Vrangellovski, dhe kryetari i Këshillit të Prokurorëve, Petar Anevski. Në konferencën në fjalë nuk ishte e ftuar PSP-ja edhe merret me çështjen e përgjimeve.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *