Home / Kryesoret / 105 PARALELE NË 6 SHKOLLAT E MESME NË TETOVË – (VIDEO)

105 PARALELE NË 6 SHKOLLAT E MESME NË TETOVË – (VIDEO)

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka hapur konkursin për pranim të nxënësve në vitin e  ri shkollor 2017/18 në shkollat e mesme të vendit. Me këtë rast për gjashtë shkollat e mesme që janë në kuadër të komunës së Tetovës janë paraparë 105 paralele, ndërsa vende të lira ka për 3540 nxënës. Ahmet Qazimi nga Sektori për Arsim në komunën e Tetovës njoftonse vitin shkollor gjithsej në të gjitha komunat rurale të rajonit të Tetovës e  përfundojnë 2098 maturantë, njoftoi Televizioni Koha.

Këtë vit regjistrimi i nxënësve do të bëhet në dy afate, edhe atë afati i parë është më 28 dhe 29 qershor, kurse afati I dytë është më 24 gusht. /Tv Koha/

 

 

 

 

Gjithashtu lexo

Specialja mbetet me një prokuror më pak!? (Video)

Prokuroria Speciale mund të mbetet edhe me një prokuror më pak. Sipas burimeve jo zyrtare, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *