Home / Lajme / Botë / QYTETI I MOTOÇIKLETAVE – (VIDEO)

QYTETI I MOTOÇIKLETAVE – (VIDEO)

Nëse nuk ke motoçikletë në këtë qytet, nuk je në trend.

Bëhet fjalë për qytetin e Taivanit ku këto xhirime tregojn se “ujëvarat e skuterëve” dhe motoçikletave nuk dinë të ndalen nëpër rrugët dhe urat e Taivanit

I njohur si fenomeni i motoçikletave është pjesë e pandashme e trafikut të dendur.

Këto motoçikleta në video janë duke kaluar nëpër urën e Taipeit, kryeqytetit të Taivanit.

Gati se cdo i treti qytetarë nga  rreth 3 milion banorë në këtë shtet e ka një motoçikletë.

 

 

Gjithashtu lexo

Nga shtatori, administrata në dy ndërrime

Pas dy javësh, qytetarët edhe pas orës 16 do të mund të nxjerrin, certifikatën e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *