Mjerimi dhe skamja ka detyruar 38 vjeçarin Belul Skopeci nga Prenjasi i Librazhdit që të kërkojë ndihmë edhe në rajonin e Tetovës. Babai i tre fëmijëve të vegjël, tashmë po bredh rrugëve të Tetovës dhe Maqedonisë Perendimore për të kërkuar lëmoshë për të ushqyer tre fëmijët e tij. Ai është i gatshëm edhe të punojë dhe vetëm e vetëm që të sigurojë bukën për familjen e tij, transmeton Televizioni Koha.

Mbijetesa e tij është buzë greminës dhe kalon kufijtë njerëzorë ndërsa edhe gjatë rrëfimit të tij ai nuk mund të mbajë dot lotët. Ai bën thirrje tek të gjithë shqiptarët që ta ndihmojnë atë madje me tesha,  me miell dhe produkte tjera  ushqimore, transmeton Televizioni Koha.

Belul Skopeci nga rrethi i Librazhdit, tregon se shtëpia e tij është duke u rënuar dhe mund të shembet në çdo moment duke rrezikuar anëtarët e familjes. Ai tregoi se nga shteti shqiptar merr një ndihmë prej 45 euro të cilët aspak nuk I mjaftojnë për të mbijetuar prandaj ai kërkon ndihmë, transmeton Televizioni Koha.

Të gjithë ata që kanë mundësi mund të drjetohen në numrin e telefonit

078 944 562 për në Maqedoni

Dhe numrat e shqipërisë

00355688128354

00355684683553

Dhe xhirollogarinë

0010753384

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *