Home / Shëndeti / 90% e prindërve e bëjnë këtë gabim për bebet e tyre shikoni….(VIDEO)

90% e prindërve e bëjnë këtë gabim për bebet e tyre shikoni….(VIDEO)

Të gjithë e dimë se prindërit ia duan më të mirën fëmijëve, mirëpo gjatë këtij rrugëtimi ata ballafaqohen me shumë pengesa.Fatkeqësisht, janë disa gabime të zakonshme që prindërit i bëjnë me të porsalindurit, por që prindërit nuk e dinë se më shumë shkaktojnë dëm se dobi, transmeton Telegrafi.Shumë studime të bëra në SHBA, Turqi dhe Japoni kanë zbuluar se teknika e mbështjelljes të fëmijëve të bezdisshëm me lecka apo rroba shkakton çrregullime në ije trasnmeton Albanews.ch

Nëse mbështjellja është shumë e ngushtë rreth këmbëve të foshnjës, ata mund të përjetojnë probleme serioze të nyejve.Gjëja më e keqe është se në disa raste ijët e tyre ndrydhen, e kjo bën që foshnjat të përjetojnë dhimbje të tmerrshme dhe të kenë dëme afatgjate.Sidoqoftë, prindërit nuk duhet të frikësohen ta mbështjellin fëmijën e tyre, mirëpo vetëm duhet të kenë kujdes se si e mbështjellin atë.Ka shumë mënyra të sigurta me të cilat prindërit mund ta mbështjellin fëmijën e tyre të lazdruar, si ajo diamantit apo metoda e katrorit.Më poshtë e keni një video që tregon mënyrën e duhur të mbështjelljes së fëmijëve.

Gjithashtu lexo

Të Panjohurat Efekte të Muçmollave Shqiptare

Muçmolla, fruti tipik që zbukuron oborret dhe kopshtet shqiptare Foto: WebLibrary Muçmolla është vogëlushja e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *