Home / Kryesoret / A shtrejtohet rryma elektrike?

A shtrejtohet rryma elektrike?

Një muaj para kompanitë energjetike ti dorëzojnë harxhimet, në bazë të të cilave Komisioni Rregullatorë e rregullon çmimin e rrymës, nga ELEM thonë se nuk do të tregojnë harxhime të rritura dhe nuk do të kërkojnë korigjim të çmimit të energjisë elektriek.

Njeriu i parë i elektranave të shtetit, Hristijan Mickovski thotë se paratë e harxhuara në janar për energji elektrike janë nga ato të cilat janë kursyer që i ka kompania, kurse një pjesë të rezervave do ti harxhojnë edhe për prokurim të pajisjeve për bartje të qymyrit.

Por a do të ketë korigjim të çmimit, vendimin përfundimtar e ka Komisioni Rregullator i cili do të vlerësojë edhe nga harxhimet që kompanitë tjera energjetike do ti tregojnë.

Çmimi i ri duhet të dihet në fund të qershorit.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *