Home / Lajme / Botë / Aeroporti “Shonefeld” i Berlinit sërish punon normalisht

Aeroporti “Shonefeld” i Berlinit sërish punon normalisht

Aeroporti “Shonefeld” i Berlinit sërish filloi të punojë si edhe zakonisht, pasi paraprakisht sot u realizua evakuim i terminalit “B” për shkak të një sendi të dyshimtë, njofton TASS.

Policia e Berlinit konfirmoi se sendi nuk paraqet rrezik dhe terminali është hapur, qëndron në kumtesën e policisë federale.

Nuk është bërë ndryshim i fluturimeve për shkak të incidentit.

Ky është evakuimi i dytë i aeroportit në disa nga ditët e fundit.

Gjithashtu lexo

Dy terroristë hidhen në erë në Turqi

Dy terroristë nga organizata ekstremiste dhe e ndaluar “Partia maoiste komuniste” u ngritën në erë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *