Home / Lajme / Kronika e zezë / Arretsohet shtetasi i Shqipërisë – (VIDEO)

Arretsohet shtetasi i Shqipërisë – (VIDEO)

Pjestarë të policisë nga sektori për punë të brendshme në Tetovë dje në udhëkryqin e rrugëve “Ilinden” dhe “JNA”, në Tetovë kanë arrestuar shtetasin e shqipërisë me iniciale F.L nga Peshkopija, i cili pa lajmëruar ka qëndruar në rajon. Për një kohë të shkurtër ai është mbajtur në stacionin policorë në Tetovë dhe më pas është dorëzuar në njësinë për kriminalitet ndërkufitarë, migracion, të huaj dhe riatdhesim, nga ku më pas është deportuar në shtetin e tij amë, përmes vendkalimit kufitarë  të Qafë Thanës. /Tv Koha/

Gjithashtu lexo

Nuk do të ketë mungesë të drurit – (VIDEO)

Zjarret që ishin aktiv në periudhën e kaluar nuk do t’i shtrenjtojnë drutë për ngrohje. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *