Home / Kryesoret / Atak direkt i cënimit të demokracisë dhe të drejtave dhe lirive të njeriut !

Atak direkt i cënimit të demokracisë dhe të drejtave dhe lirive të njeriut !

Qenan Aliu

Në Maqedoni në mënyrë të vetëdijshme Vmro-Dpmne bllokon KONSTITUIMIN e organeve shtetërore pas rezulltatit zgjedhorë dhe formimit të shumicës parlamentare. Kjo nënkupton ndër të tjera edhe vepër të rëndë penale ,mbase e bënë të pamundur edhe realizimin e të drejtave të qytetarëve në aspekt të moskonstituimit të Kuvendit për nevojën e miratimit të projekteve ligjore si dhe plotësimin dhe ndryshimin e tyre. Madje të drejtat dhe obligimet e qytetarëve në aspekt të mos zgjedhjes së qeverisë . Pamundësimi i shumicës parlamentare për të konstituar plotësishtë organin ligjvënës dhe zgjedhjen e egzekutivit është atak direkt i cënimit të demokracisë si dhe cënim i të drejtave dhe lirive të njeriut !

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *