Home / Kuriozitete / Bleu bunkerin e vjetër dhe e ktheu në një shtëpi të pabesueshme (Foto)

Bleu bunkerin e vjetër dhe e ktheu në një shtëpi të pabesueshme (Foto)

Gjatë Luftë së Dytë Botërore, ishte shumë e zakonshme të ndërtosh bunkerë të cilët fshihen nga peizazhi sipër tyre.
Një bunker i tillë ishte edhe ky në Cornwall, Britani të madhe. I ndërtuar më 1942, ky bunker ishte krijuar për të shpëtuar nga nazistët.

Bunkeri më pas prej atëherë kishte mbetur i braktisur. Por, kur ta shihni se si duket ky bunker tani, 73 vjet më pas, do të habiteni!

Një grua me emrin Elizabeth Strutton bleu bunkerin e Luftës së Dytë Botërore dhe e ktheu në shtëpi.

Pasi kaloi disa vite në përpjekje për ta transformuar hapësirën nëntokësore, Elizabeth krijoi një nga shtëpitë më të bukura në botë.

Shikojeni se si duket tani:

Gjithashtu lexo

Qyteti ku askush nuk punon pas të mërkurës (Foto)

Pas 730 kilometrave udhëtim nga Stambolli, ju do të shkelni brigjet veriore të Turqisë, ku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *