Home / Lajme / Botë / Çikago: 1.008 persona janë qëlluar me armë nga fillimi i vitit deri më tani

Çikago: 1.008 persona janë qëlluar me armë nga fillimi i vitit deri më tani

Sipas të dhënave të gazetës “Çikago tribjun” në Çikago nga fillimi i këtij viti deri më tani janë qëlluar me armë zjarri 1.008 persona, nga të cilët 182 kanë vdekur.

Theksohet se këto të dhëna nuk dallojnë shumë nga ato që janë vërejtur në periudhën e njëjtë të vitit të kaluar.

Vitin e kaluar në Çikago janë vrarë 750 persona, që paraqet numër më të madh në dy dekadat e fundit.

Gjithashtu lexo

Dy terroristë hidhen në erë në Turqi

Dy terroristë nga organizata ekstremiste dhe e ndaluar “Partia maoiste komuniste” u ngritën në erë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *