Home / Kuriozitete / Duket një familje e lumtur, por fsheh diçka (Foto)

Duket një familje e lumtur, por fsheh diçka (Foto)

Një fushatë reklame funksionon më së miri nëse tërheq vëmendjen dhe kjo është një nga ato që do të duhet ta shohësh dy herë.
Çdo foto tregon një familje të lumtur, e fshehur në hije nga drita e shndritshme e bardhë. Por ka diçka që fshihet pas këtyre fotove, a mund t’i dalloni?

Shihni hapësirën e krijuar mes prindërve dhe fëmijës. E gjithë ajo hapësirë boshe e bardhë në fakt ka formën e një kafshe.

Kjo është një fushate e ndërmarrë nga një grup indian në mbrojtje të kafshëve, të cilët kërkojnë adoptimin e tyre për t’u dhënë kafshëve një shtëpi të lumtur. Në secilën nga pikturat shfaqet një lepur, një mace dhe një qen, shoqëruar me diçiturën: “Ka gjithmonë dhomë për një tjetër. Adopto!”.

Dhe në fakt fushata rezultoi mjaft e suksesshme, aq sa adoptimet u rritën me 150%.

Gjithashtu lexo

Ky është një prej gjarpërinjve më të pakapshëm në botë

Pas një kërkimi 64-vjeçar të shkencëtarëve në Brazil gjarpri më i pakapshëm në botë është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *