Home / Lajme / Botë / E largojnë nga aeroplani duke e tërhequr zvarrë, arsyeja e pabesueshme (Video)

E largojnë nga aeroplani duke e tërhequr zvarrë, arsyeja e pabesueshme (Video)

Një udhëtar i “United Airliens” është larguar nga aeroplani duke u tërhequr zvarrë nga personeli i sigurisë teksa udhëtarët e tjerë kanë shikuar në mosbesim.

Shumë detaje të kësaj ngjarje mbesin të panjohura, por sipas pasagjerëve që ishin në aeroplan, “United Airlines” kishte shitur bileta më shumë se që kishte ulëse në aeroplan, dhe pastaj u kishte ofruar udhëtarëve kompensim që t’i lironin ulëset dhe ta marrin fluturimin tjetër,

Por, kur askush nga udhëtarët nuk ishte treguar vullnetar për ta liruar ulësen, udhëtarët ishin përzgjedhur në mënyrë të rëndomtë dhe iu ishte kërkuar që t’i lironin ulëset.

Një doktor kishte refuzuar të çohej nga ulësja duke thënë se i duhej të ishte në spital të nesërmen për t’i kontrolluar pacientët.

Por, personeli përdori forcën dhe e nxori zvarrë nga aeroplani.

Gjithashtu lexo

Trump kërkon ndaljen e ndihmës financiare për Serbinë, ‘shpëton’ Kosova

Administrata e presidentit amerikan, Donald Trump po bënë përpjekje që të reduktojë në mënyrë drastike …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *