Home / Shëndeti / Fëmija i parë britanik që merr zemrën artificiale

Fëmija i parë britanik që merr zemrën artificiale

Një vajzë 13-vjeçare në Britani ka bërë një histori duke qene fëmija i parë britanik që merr zemer artificiale .

Chloe Narbonne, ishte 12 vjeç kur i’u instalu një pasije gjatë një opracioni 9 orësh në Brompton në Spitalin Mbretëror të Londrës pasi transplantimi i zemrës dështoi,por tani u arrit transplanti i zemrës artificiale.

Gjithashtu lexo

Të Panjohurat Efekte të Muçmollave Shqiptare

Muçmolla, fruti tipik që zbukuron oborret dhe kopshtet shqiptare Foto: WebLibrary Muçmolla është vogëlushja e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *