Home / Kuriozitete / Gjërat më të frikshme që kanë ndodhur në tren (Video)

Gjërat më të frikshme që kanë ndodhur në tren (Video)

Video ekstreme të përmbledhura në një, janë lansuar në kanalin Youtube në fillim të këtij viti,
Të regjistruara me GoPro, videot paraqesin veprime ekstreme dhe frikësuese që njerëzit kanë bërë në tren.

Disa prej tyre janë ecja mbi tren, derisa mjeti është në lëvizje, pastaj ngjitja prapa trenit, pavarësisht se policia i ka ndjekur, nuk janë ndalur.

Këto dhe shumë të tjera mund t’i ndiqni në videon e mëposhtme.

Gjithashtu lexo

Mos kaloni kurrë pranë varrezave natën, e tmerrshme ajo çfarë i ndodhi këtij çifti (Foto)

Një çifti nga Britania iu duk ide e mirë që të bënin një shëtitje ende …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *