Home / Kryesoret / Gruaja që sulmoi deputetët në Parlament, shqiptarët e mbajnë e gjallë

Gruaja që sulmoi deputetët në Parlament, shqiptarët e mbajnë e gjallë

Kjo grua jeton dhe siguron idaren prej shqiptarëve në tregun e Bit Pazarit. Ajo shet kafe, caj dhe gjëra tjera.

Shqiptarët e mbajnë familjen e saj, ndërsa ajo ishte e para që hyri në Parlament për të sulmuar deputetët shqiptarë dhe kundër platformës shqiptare.

Një pjesë e shqiptarëve të Shkupit kanë filluar një nismë për ti bojkotuar mallrat e saj

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *