Home / Kuriozitete / I keni këto dy vrima në shpinë? Kjo do të thotë që jeni i VEÇANTË! Ja përse

I keni këto dy vrima në shpinë? Kjo do të thotë që jeni i VEÇANTË! Ja përse

Disa njerëz kanë vrima në mjekër, ndërkaq të tjerët i kanë këto dy vrima seksi në shpinë. Ja çka do të thonë dhe si quhen edhe ndryshe.

Vrimat kanë lidhje me ndërtimin trupor dhe me strukturën e eshtrave, transmeton Telegrafi.

Kërdhokullat tona kanë dy maja të kthyera në drejtim të shtyllës kurrizore në drejtimin e brendshëm, siç shihet në fotografi dhe nën të, ndërkaq, për shkak të pozitës së tyre, menjëherë mbi to krijohen këto vrima.

Gjithashtu lexo

Lindë monstrumi me fytyrë njeriu dhe vesh si vetë djalli! – (Video)

jë video xhirim ku shihet një kafshë me pamje monstruoze, është paraqitur në internet. Kjo …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *