Home / Kryesoret / Ibrahimi në konferencë për kohezion social dhe në promovim të projektit

Ibrahimi në konferencë për kohezion social dhe në promovim të projektit

Ministri i Punës dhe Politikës Sociale, Ibrahim Ibrahimi sot do të flasë në konferencën për kohezion social në Evropën Juglindore, organizuar nga LSEE rrjeti hulumtues.

Ibrahimi do të flasë edhe në promovimin e projektit “Nxitja e sipërmarrësisë sociale” financuar nga BE-ja.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *