Home / Showbiz / Kamera e fshehtë Enver Idrizin n’Kosovë Show shan keq kengetaren [Video]

Kamera e fshehtë Enver Idrizin n’Kosovë Show shan keq kengetaren [Video]

Mysafiri i radhës n’Kosovë Show ishte Enver Idrizi.
Befasia për mysafirin ishte përgatitur pak para fillimit të emisionit.

Shpëtim Desku në bashkëpunim me Dafina Dautin ishin protagonist të kamerës së fshehtë ndaj Idrizit. Bëhet fjalë për gjoja një “borxh” të Enver Idrizit ndaj Dafinës.

Pas kësaj kamere të fshehtë filloi rrjedha normale e emisionit ku Enver Idrizi foli për karrierën e tij dhe planet për të ardhmen.

Për më tepër shikojeni emisionin e plotë.

Gjithashtu lexo

Tuna në shënjestër të kritikave

Në rrjedhë kronologjike, Altuna Sejdi – Tuna gjithmonë ka qenë një hap para kur është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *