Home / Kryesoret / Kështu përgjigjen nga Ambasada e SHBA-ve në Shkup për ”padinë” e Judicial Watch

Kështu përgjigjen nga Ambasada e SHBA-ve në Shkup për ”padinë” e Judicial Watch

”Judicial Watch”, fondacion që kërkon përgjegjësi për ligje dhe politikë, ka njoftuar se do ta paditë USAID-in në lidhje me rreth 5 milionë $, të cilat sipas tyre kanë shkuar në duar të fondacionit të George Soros-it në Maqedoni.

Në mediat pro-qeveritare në Maqedoni doli informacioni se përveç të USAID do të paditet edhe ambasadori amerikan në Maqedoni, Jess Baily dhe Ambasada e SHBA-ve në Maqedoni,

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *