Aktorja dhe këngëtarja e njohur nga nxjerrë në shitje super vilën e saj.

Thalia, që për publikun njihet si ‘Rozalinda’ e telenovelave latine ka treguar ztandartin e lartë në të cilin jeton. Ajo dhe bashkëshorti i saj Tommy Mottola, një sipërmarës janë një nga çiftet më të konsoliduara deh më të sukseshmë.

Vila e tyre në Greenwich kushton 19.5 milionë dollarë. Pamjet brenda vilës tregojnë detajet.