Home / Lajme / Maqedoni / Konferencë për praktikat e mira nga vendet anëtare të BE-së në ofrimin e trajnimit

Konferencë për praktikat e mira nga vendet anëtare të BE-së në ofrimin e trajnimit

Sekretariati për Çështje Evropiane sot organizon Konferencën ndërkombëtare “Praktika të mira nga vendet anëtare të BE-së në ofrimin e trajnimit”.

Konferencën, siç paralajmërohet,  do ta hapë Zëvendëskryeministri i Qeverisë përgjegjës për Çështje Evropiane  Arbër Ademi, përfaqësuesit e Ambasadës së Republikës Federale të Gjermanisë në Shkup si dhe përfaqësuesit e Delegacionit të Bashkimit Evropian në Shkup.

Gjithashtu lexo

A do ta hanë vallë shqiptarët edhe kësaj radhe sapunin për djathë?

Shpëtim Pollozhani për  gazetën Lajm është deklaruar për organizimin e zgjedhjeve lokale, që priten të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *