Home / Lajme / Maqedoni / Kongres i dytë për hematologji në Shkup

Kongres i dytë për hematologji në Shkup

 Kongres i dytë për hematologji do të mbahet prej sot e deri më 20 prill në Shkup, në organizim të Shoqatës për Hematologji nga Maqedonia.

Në kongres do të marrin pjesë rreth 25 ekspertë eminentë nga Evropa dhe Amerika, ndërsa është paralajmëruar vizitë e më shumë se 100 punonjësve shëndetësor nga Maqedonia.

Programi i kongresit është disejnuar të jetë stimulativ dhe interaktiv, me përmbajtje edukative me qëllim të përmirësohet diagnostika e hershme e rezultatit nga trajtimi i pacientëve me sëmundje malinje hematologjike, përmes edukimit të punonjësve shëndetësorë për benefitet e terapisë më bashkëkohore për leuçemi kronike limfocite dhe limfomat indolete, si dhe volitshmëritë nga këto terapi për pacientët dhe për sistemin shëndetësor.

Gjithashtu lexo

Lojtarët e Fenerbahçes vizitojnë Spitalin “Istanbul Medica”

Në zyrat e spitalit Istnabul Medica në Shkup sot kanë qëndruar për vizitë përfaqësues të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *