Home / Shëndeti / KUJDES! Shikoni nrumrin “8” tek etiketa para se të blini fruta

KUJDES! Shikoni nrumrin “8” tek etiketa para se të blini fruta

Shumë prej nesh mund t’i ketë parë këto etiketa. Në banane, mollë, portokalle dhe te të gjitha llojet e frutave.

Por, kur se kemi menduar se për çfarë shërbejnë.

Nëse shikoni me kujdes në etiketa, ju do të shihni jo vetëm një logo të shkëlqyer, por edhe një kod numerik. Rezulton se, informacioni që përmban është shumë i dobishëm për konsumatorin!

Ndiqni fotot në vijim dhe informohuni mbi numrat dhe domethënien e tyre.

Nëse etiketa fillon me numrin 3 apo 4. Kjo tregon një produkt të rritur konvencional. Teknologjitë e përdorura për kultivim mund të kenë përfshirë pesticidet.

Gjithashtu lexo

Zonja, kjo bimë bën që të mos shkoni kurrë tek gjinekologu RECETA

Problemet gjinekologjike, të cilat mund të jenë nga më të lehtat e deri tek më …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *