Home / Kuriozitete / Kujdes shqiptarë kur bisedoni në Viber, ja çka mund t’ju ndodhë (VIDEO)

Kujdes shqiptarë kur bisedoni në Viber, ja çka mund t’ju ndodhë (VIDEO)

Viber, është një pyetje që secilit përdorues të Viberit në Kosovë i intereson. Shumë nga bisedat thuhet se nuk i përgjon ky sistem, por mos sigurohi sepse Viberi i përgjon bisedat e juaja.Në Kosovë Viberi ruan dhe përgjon bisedat tuaja me miqët tuaja, e kur ato i përdorni edhe për punë tjera të cilat nuk mund ti kryeni në Viber.

Gjithashtu lexo

Shitet shtëpia më e lartë në botë (Foto/Video)

Shtëpia më e lartë në botë e njohur si “Falkon nest” në Prescott të Arizonës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *