Home / Kryesoret / KUMANOVARI QË E DRIDHI USHTRINË E MAQEDONISË

KUMANOVARI QË E DRIDHI USHTRINË E MAQEDONISË

Me përkrahje të Kryetarit të PPD-së, z. Nevzad Halili, u ktheva nga Austria, në postin e zëvendës ministrit të mbrojtjes në Ministrinë e Mbrojtes së RM-së.
Shih më tepër: Intervistë e Nazmi Maliqit, zëvendësminstër i Mbrojtjes në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë, Flaka, e diel, 23 maj 1993

Dëshiroja që prania ime në këtë Ministri të hetohet, nga bashkëpunëtorët dhe ata që presin nga unë. Në nje dialogim profesional në mes Kryetarit të shtetit dhe ministrit të mbrojtjes …arritëm pëlqimin për realizimin e platformës partiake të PPD-së,
1. Dhënia e betimit të ushtarëve shqiptarë në gjuhën shqipe;
2. Bibliotekat në kazerma të paisen me libra shqip;
3. Në klubet ushtarake brenda kazermave, të percillet pogrami televiziv i MTV -së programi dytë në gjuhën shqipe;
4. Gazeta “Flaka” të jetë në dispozicion në të gjitha kazermat;
5. Jeta kulturore-zbavitëse: të jetë e pranishme kultura, arti dhe kenga shqipe;
6. Në të gjitha kazermat, të respektohen veçoritë fetare të ushtarëve pjesëtarë të fesë islame, të bëhet ndarja e kazanit ushqimit. etj.

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *