Home / Shëndeti / Kuptojeni sëmundjen nga dhimbja e kokës

Kuptojeni sëmundjen nga dhimbja e kokës

Kokëdhimbjet janë shumë të zakonshme. Sidoqoftë nganjëherë ato mund të jenë paralajmërim se diçka mund të jetë më serioze.

Më poshtë keni diçka që duhet mbajtur mend kur herën tjetër do të iu dhemb koka, se nga shkaktohet ajo.

Kokëdhimbjet më të zakonshme janë ato që i shkakton tensioni, sinusi ose edhe migrena.

Njerëzit që janë këto probleme fillimisht përballen me dhimbje të lehta, më pas ajo vjen duke u rënduar.

Ajo mund të jetë njoftim i një sulmi, aneurizëm, tumor apo gjakderdhje në tru. Kjo nënkupton se arteritet dhe venat tuaja nuk janë duke funksionuar si duhet.

Pra, kur ato shpeshtohen bëhen të padurueshme, apo vijnë papritur, p.sh. brenda 60 sekondave kjo është shenjë se jeni pran gjakderdhjes në tru, shkruan providr, transmeton Klan Kosova.

Në fotografinë e mposhte janë të ilustruara llojet e kokëdhimbjes dhe nga çka shkaktohen:

Gjithashtu lexo

Zonja, kjo bimë bën që të mos shkoni kurrë tek gjinekologu RECETA

Problemet gjinekologjike, të cilat mund të jenë nga më të lehtat e deri tek më …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *