Home / Kryesoret / LAMM ka një njoftim të rëndësishëm për të gjithë vozitësit në Maqedoni

LAMM ka një njoftim të rëndësishëm për të gjithë vozitësit në Maqedoni

Komunikacioni në rrugët e vendit po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa, informon LAMM në raportin e mëngjesit për gjendjen e rrugëve.

LAMM rekomandon vozitje të kujdesshme, shpejtësi të adaptuar dhe respektim të sinjalizimit rrugor. Në gryka malore është e mundur dukuria e shembjeve.

Intensiteti i komunikacionit në drejtimet rrugore jashtë mjediseve urbane është i matur, njofton AIM.

Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata në hyrje dhe dalke nga vendi.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *