Home / Shëndeti / Lani fytyrën me ujë të gazuar ja efektet pozitive që kjo sjel

Lani fytyrën me ujë të gazuar ja efektet pozitive që kjo sjel

Paralelisht me produktet kozmetike, gjithnjë kanë ekzistuar edhe metoda popullore të dobishme për trajtimin e fytyrës dhe trupit.

Një nga produktet që mund të rigjallërojë fytyrën tuaj është uji i gazuar. Këtë praktikë fillimisht e kanë përdorur gratë dhe vajzat në Kore dhe Japoni.

Uji i gazuar ndihmon në pastrimin e lëkurës nga qelizat e vdekura dhe pastron poret.

Ka disa mënyra për të aplikuar ujin e gazuar në fytyrë që të ketë një ndikim sa më efikas.

Koreanet dhe japonezet fillimisht e kanë përdorur ujin e gazuar si spraj duke e përhapur me pambuk në fytyrë dhe duke e mbajtur disa minuta.

Ndërsa metoda tjetër sugjeron që të mbushet një enë me ujë të gazuar dhe të mbahet deri në 15 sekonda.

Kjo metodë nuk duhet aplikuar më shumë se 2 herë në javë në fytyrë pasi mund të shkaktojë acarimin e lëkurës.

Gjithashtu lexo

Zonja, kjo bimë bën që të mos shkoni kurrë tek gjinekologu RECETA

Problemet gjinekologjike, të cilat mund të jenë nga më të lehtat e deri tek më …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *