Home / Shëndeti / Mbani fëmijët larg nga këto pije

Mbani fëmijët larg nga këto pije

Pijet e gazuara janë mjaftë të dëmshme për shkak të sasisë së sheqerit që përmbajnë.

Ato nuk rekomandohen të konsumohen në përgjithësi për të gjithë por sidomos për fëmijët.

Për shkak të sheqerit dhe përbërësve tjerë të dëmshëm, pijet e gazuara janë një armik i fëmijëve.

Deri më tani janë bërë hulumtime të ndryshme rreth efekteve negative të pijeve të gazuara me përmbajtje të madhe të sheqerit.

Prandaj, mjekët vazhdimisht bëjnë thirrje që ti mbani fëmijët larg këtyre pijeve.

Gjithashtu lexo

Çuditen edhe vetë farmacistët: Ky krem me produkte shtëpie fshin përgjithmonë rrudhat

Shumë prej nesh luftojnë me rrudhat dhe kjo është arsyeja pse ne kemi arritur të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *