Home / Lajme / Maqedoni / Misovski: Veljanoski zbuloi fakte brengosëse

Misovski: Veljanoski zbuloi fakte brengosëse

Deputeti i PRSD-së Goran Misovski në reagimin e tij në paraqitjen e deputetit të VMRO-DPMNE-së Trajko Veljanovski në TV Sitel ka shkruar se nga paraqitja e tij e brengosin disa fakte.

1. Trajko Veljanovski tha se 10 minuta pas ndërprerrjes së seancës ka qenë në kabinetin e tij dhe ë të ka qëndruar sipas meje deri në përfundimin e tentimit terorist për likuidimin e deputetëve nga shumica parlamentare nga persona të cilët nga xhirimet shihet e janë të afërt me DPMNE-në.

2. Ghithashtu në xhirime shihet se si një grup huliganësh , ndërsa disa prej tyre edhe me maska në kokë kalojnë përreth forcave policore dhe ngjiten shkallëve të cilat qojnë në kabinetitn e kryetarit të kuvendit, të cilin kryetari i kuvendit e përdorë për punë të caktuara protkolare.

3. Të dy kabinetët fizikisht janë të ndarë me derë të sigurtë përmes së cilës në rrugë të shkurtë mund të vihet në press qendrën ku edhe ndodhi sulmi i tmershëm e i cili kontrollohet nga sigurimi i kuvendit.

4. Duke patur parasysh se një kohë të gjatë jam në kuvend me përgjegjësinë më të madhe them se nuk ekziston mundësi ta kalojë derën e siguruar e cila prmes koridorit qon drejtpërdrejtë në press qendrën pa dhënë dikush urdhër, sepse edhe deputetët kur kanë lëvizur në atë pjesë nuk kanë mundur të kenë qasje tek ajo derë pa u paraqitur në interfonin i lidhur me kabinetin e kryetarit të kuvendit, ka thënë Misoski

Misoski ka thënë se shumica e re parlamentare do të marrë të gjitha masat për funksionimin e shtetit juridik.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *