Home / Kryesoret / Ndërroi jetë në Linz të Austrisë aktivisti i UÇK-së nga Likova

Ndërroi jetë në Linz të Austrisë aktivisti i UÇK-së nga Likova

Ka ndërruar jetë në Linz të Austrisë Nijazi Mamuti, nga fshati Likovë. Ai ishte njëri nga aktivistët e parë që iniciuan në Linz dhe në mbarë Austrinë mbledhjen e mjeteve për UÇK-në e Kosovës, kurse edhe më aktiv ishte në mbledhjen e mjeteve dhe përkrahjes tjetër për UÇK-në në Maqedoni, gjatë vitit 2001. I ndjeri Nijazi Mamuti ishte në moshë 54 vjeçare. Ai ka qenë iniciatorë edhe i shumë aktiviteteve për grumbullim të ndihmave humanitare për rajonet e krizës në Maqedoni.

Gjithashtu lexo

Përmes Serbisë po zbatohet një skenar për destabilizimin e Ballkanit, ja kush alarmon

Lidhja Demokrate e Maqedonisë (LD) nëpërmjet një kumtese vlerëson se tërheqja e personalit të ambasadës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *