Home / Kryesoret / Në Ohër organizohet shkollë përparimtare për NATO-në

Në Ohër organizohet shkollë përparimtare për NATO-në

Në Ohër do të mbahet shkollë përparimtare për NATO-në, ku marrin pjesë mbi 45 përfaqësues të sektorit të sigurisë nga Maqedonia, Bullgaria, Shqipëria, Bosnja e Hercegovina, Sllovenia, Serbia, Mali i Zi dhe Kroacia,

Në këtë aktivitet është i ftuar edhe ministri i Mbrojtjes, Zoran Jolevski, i cili do flet për temën ”Lufta kundër aktiviteteve të ISIS-it pë radikalizim përmes hapësirës kibernetike në rajonin e Evropës Juglindore”.

Oganizator të këtij aktiviteti janë Akademia Ushtarake ”Gjeneral Mihaillo Apostollski” dhe Amadenia Bullgare e Shkencave. Aktiviteti do të zgjat deri më 7 prill.

Gjithashtu lexo

“Çështja mes Shkupit dhe Beogradit shkakton shqetësime në Athinë”

Gazeta greke “Kathimerini” shkruan se diplomatët grek me shqetësime i ndjekin ngjarjet në Ballkan, pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *