Home / Lajme / Kronika e zezë / Nëntë persona janë lënduar në fatkeqësi komunikacioni në Shkup

Nëntë persona janë lënduar në fatkeqësi komunikacioni në Shkup

Nëntë persona janë lënduar më lehtë në shtatë nga gjithsejt 11 fatkeqësi komunikacioni që ndodhën gjatë ditës së djeshme në rajonin e SPB Shkup. Në katër prej tyre është shkaktuar dëm material.

Policia rrugore dje sanksionoi 78 vozitës të cilët kanë lëvizur me shpejtësi më të madhe se e lejuara, dy vozitës e kanë drejtuar automjetin nën ndikim të alkoolit dhe janë përjashtuar nga komunikacioni, katër vozitës kanë kaluar në dritë të kuqe të semaforit, si dhe 14 vozitës të cilët e kanë drejtuar automjetin pa patent shofer, ose pa të. Janë hasur edhe 80 automjete të parkuara në mënyrë të parregullt.

Me ndihmën e automjetit të posaçm janë mënjanuar 63 automjete

Gjithashtu lexo

Kontrollohen lokalet e zhurmshme në Tetovë – (VIDEO)

Të dielën  rreth orës 1.00 pjestarë të policisë nga Sektori për Punë të Brendëshme në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *