Home / Kuriozitete / Nëse i keni këto gjëra nëpër mure, hiqini menjëherë

Nëse i keni këto gjëra nëpër mure, hiqini menjëherë

Shumë njerëz i duan dekorimet e ndryshme në muret e tyre, ose mbi inventarë, por që nuk janë të vetëdijshëm se disa prej tyre sjellin shumë energji negative. Orët që s’punojnë mos i mbani nëpër shtëpi, sepse kjo është një shenjë e keqe.

Sigurohuni që të gjitha orët në shtëpinë tuaj të jenë në punë. Çdo gjë që ju shkakton negativitet duhet hedhur nga shtëpia! Po kështu, për të gjithë ata që i duan pikturat, duhet të kenë kujdes me që në momentin e pikturimit, është piktori ai i cili ka hedhur ndjenjat mbi atë letër, ndërsa piktura përmban një tematikë.

Pikturat të cilat paraqesin dhunë, luftë, shkretëtirë dhe çfarëdo që lidhet me vdekshmëri, duhet menjëherë të hiqen nga shtëpia. Po ashtu, lulet e plastikës sipas mitologjisë kineze, ndjellin sëmundje dhe negativitet. Edhe nëse këto gjëra janë dhuratë, nuk është e vlefshme të mbahen në shtëpi, edhe pse ju duket e pakapshme, por nuk mund ta dini se në çfarë mënyre mund të sillet energjia që sjellin.

Gjithashtu lexo

Ky është një prej gjarpërinjve më të pakapshëm në botë

Pas një kërkimi 64-vjeçar të shkencëtarëve në Brazil gjarpri më i pakapshëm në botë është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *