Home / Lajme / Botë / Një helikopter turk u rrëzua në qarkun Tunxheli

Një helikopter turk u rrëzua në qarkun Tunxheli

 Një helikopter policor në të cilin ishin 12 persona u rrëzua në qarkun Tunxheli.

Në helikopter kanë qenë shtatë policë, dy gjykatës dhe tre anëtarë të ekuipazhit. Gjykatësit dhe policët kanë qenë të angazhuar në komisionin zgjedhor për referendumin, i cili u mbajt të dielën.

Policia turke është në kërkim të të mbijetuarve nga aksidenti, lajmëruan mediat turke

Gjithashtu lexo

Pakistan: Vdesin gjashtë ushtarë pas shpërthimit të bombës

Një bombë rrugore, e cila ka pasur cak një konvonj me trupa ushtarake në jugperëndim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *