Home / Lajme / Oferta turistike e Maqedonisë prezantohet në Prishtinë

Oferta turistike e Maqedonisë prezantohet në Prishtinë

Oferta turistike e Maqedonisë për të dytën herë ndaloi për t’u prezantuar në Prishtinë në panairin ndërkombëtar të turizmit ”Travel Fair”,

Sipas AIM-së, interesimi i qytetarëve të Kosovës është për kapacitetet dimërore të Maqedonisë, pastaj për Matkë, Strugë dhe Ohër. Përfaqësuesit e Agjencisë për promovimin dhe mbështetjen e turizmit (APMT) realizuan takime me agjenci turistike që kanë interesim të organizojnë vizita turistike në Maqedoni

Gjithashtu lexo

VMRO nis fushatë, Maqedonia do të ketë probleme me marrëveshjen me Bullgarinë

Komiteti Qendror i partisë opozitare maqedonase VMRO-DPMNE ka thënë se takimin e fundit është diskutuar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *