Home / Lajme / Maqedoni / OSBE-ja ka mbikëqyrë mbi 100 procese gjyqësore të profilit të lartë në Maqedoni

OSBE-ja ka mbikëqyrë mbi 100 procese gjyqësore të profilit të lartë në Maqedoni

Vitin e kaluar përfaqësuesit e OSBE-së mbikëqyrën mbi 100 raste gjyqësore, kurse Koalicioni për gjykim të drejtë mbikëqyri mbi 450 raste në njësitë e apelit në vend,

Kjo u tha në takimin vjetor për përcjelljen e proceseve gjyqësore që organizohet nga OSBE/ODIHR dhe Misioni i OSBE-së në Shkup, aktivitet që do të zgjatë deri në ditën e mërkurë.

Në takimin që mbahet në Shkup marrin pjesë përfaqësues nga shtatë misione të OSBE-së dhe përfaqësues të mbi 29 OJQ-ve të rajonit të OSBe-së që gjatë dy ditëve do të shkëmbejnë përvojat dhe do të flasin për sfidat që lidhen me mbikëqyrjen e lëndëve të profilit të lartë gjyqësor.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *