Home / Lajme / Kronika e zezë / Padi penale për dy vjedhës në rajonin e Shkupit

Padi penale për dy vjedhës në rajonin e Shkupit

SPB Shkup ka ngritur padi penale kundër B.V (29) nga Dibra dhe M.J (21) nga Shkupi, për shkak të ekzistimit të dyshimeve se kanë kryer gjithsej 21 vepra penale “vjedhje të rënda”, me çka kanë fituar pasuri të paligjshme prej 2.736.500 denarë dhe kanë shkaktuar dëme materiale prej 36 mijë denarë.

Sipas MPB-së, B.V dhe M.J vjedhjet i kanë kryer në periudhën nga mesi i nëntorit deri në fund të dhjetorit në vitin e kaluar në rajonin e Shkupit, zakonisht në orët e pasdites, në gjithsej 21 objekte, nga të cilat pesë shtëpi dhe 15 banesa në rajonin e Aerodromit, Qendrës, Karposhit dhe Gjorçe Petrovit.

Nga MPB thonë se pas ndërmarrjes së masave nga SPB Shkup, të akuzuarit janë privuar nga liria dhe është biseduar me ta, për të zbardhur plotësisht veprat e tyre.

Gjithashtu lexo

Nuk do të ketë mungesë të drurit – (VIDEO)

Zjarret që ishin aktiv në periudhën e kaluar nuk do t’i shtrenjtojnë drutë për ngrohje. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *