Home / Showbiz / Për çka është penduar në jetë Teuta Krasniqi

Për çka është penduar në jetë Teuta Krasniqi

Ajo asnjëherë nuk bëhet bajat, as si prezantuese, as si aktore, as si femër.

Është fjala për Teuta Krasniqi, një ndër figurat publike më popullore në vend, shkruan “Kosovarja”.

Teuta ka një jetë gjithë eksperienca. Por, a është penduar ndonjëherë për ndonjë gjë?

“Nëse u referohemi çështjeve madhore të jetës, nuk jam penduar për asgjë. Çdo gjë që më ka ndodhur në jetë, si të mirat si të këqijat, më kanë sjellë në këtë pikë ku jam sot, e këtu ku jam sot ndihem shumë e plotësuar dhe në harmoni”.

Gjithashtu lexo

Tuna në shënjestër të kritikave

Në rrjedhë kronologjike, Altuna Sejdi – Tuna gjithmonë ka qenë një hap para kur është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *