Home / Lajme / Rajon / Përgatitjet në Shqipëri për sezonin turistik

Përgatitjet në Shqipëri për sezonin turistik

Sektori i turizmit në Shqipëri po përgatitet për sezonin e ngarkuar të verës, ndërkohë që grupet e para të vizitorëve po mbërrijnë në qytetet historike. Operatorët turistikë vlerësojnë nevojën për zgjatjen e sezonit dhe sidomos shtrirjen e vizitave turistike edhe në zonat rurale. Qeveria shqiptare pak ditë më parë uli ndjeshëm detyrimet tatimore për hotelet për t’i dhënë nxitje këtij sektori.

Gjithashtu lexo

Një polic turk është vrarë nga luftëtari i SHI-së në stacionin policor në Stamboll

Një polic turk mbrëmë është goditur me thikë për vdekje në stacionin policor në Stamboll …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *