Home / Kryesoret / Punëtori për fëmijë për gdhendjen e drurit në Shkup

Punëtori për fëmijë për gdhendjen e drurit në Shkup

Në Shkollën Fillore “Avram Pisevski” në rajonin e Bardovcit, sot do të mbahet punëtori për përpunimin e drurit për fëmijët e shkollave fillore, njofton AIM.

“Përmes këtij aktiviteti, fëmijët e shkollave fillore nga dhjetë shkolla që gjenden në territorin e vetëqeverisjes lokale do të njihen me përpunimin e drurit, vepër e cila konsiderohet art”, thonë nga Komuna e Karposhit.

Nga Komuna gjithashtu theksojnë se fëmijët më të telentuar do të kenë mundësi që më detajisht të njihet ne këtë artizanat.

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *