Home / Shëndeti / Rituali i çuditshëm në SHBA / Fusin foshnjën brenda kafshës së ngordhur (Video)

Rituali i çuditshëm në SHBA / Fusin foshnjën brenda kafshës së ngordhur (Video)

Një bebe e porsalindur futet dhe “mbërthehet” brenda stomakut të një kafshe të ngordhur si pjesë e një ritualit të çuditshëm “për të siguruar që ai të jetë një gjuetar i mirë”. Kjo video është filmuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Videoja e ceremonisë së çuditshme tregon momentin kur foshnja futet në skeletin e një kafshe të madhe të ngordhur që mund të jetë një lopë apo një kalë.

Pasi futet bebja, burri mbyll lëkurën e kafshës, ndërsa fëmija qëndron brenda brinjëve.

Drejtuesi i ritualit thotë se kështu sigurohemi që bebja do të jetë një gjuetar i mirë dhe i pa frikësuar.

http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2017/04/03/2400465321342777028/64…

Gjithashtu lexo

Ja sesi të detoksifikoni të gjithë trupin përmes këmbëve tuaja!

Kjo është një metodë e lashtë kineze që do t’ju ndihmojë të detoksifikoni të gjithë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *