Home / Lajme / Maqedoni / Shitje e re në DAP: Televizorë për 50 euro, automobilë për 1 mijë euro

Shitje e re në DAP: Televizorë për 50 euro, automobilë për 1 mijë euro

Drejtoria e të ardhurave publike në 12 prill do të mbajë ankand publik për shitjen e sendeve të konfiskuara në dogana, njofton Aktuale.mk

Oforhen automobilë me çmime fillestare prej 1 mijë euro, televizor për 50 euro, makina për rrobaqepëse, automjete transportuese, kumpjuterë, monitor, telefon, tavolina, karrige dhe pajisje të tjera.

Më shumë detale për pjesëmarjen në ankand dhe listës së pajisjeve që shiten mund ti gjeni në linkun në vazhdim.
http://www.ujp.gov.mk/mk/otvoreni_povici/pogledni/323

Gjithashtu lexo

Specialja mbetet me një prokuror më pak!? (Video)

Prokuroria Speciale mund të mbetet edhe me një prokuror më pak. Sipas burimeve jo zyrtare, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *