Home / Kuriozitete / Shkoi për t’i mbushur rrudhat por i ndodhi diçka e tmerrshme…(Video)

Shkoi për t’i mbushur rrudhat por i ndodhi diçka e tmerrshme…(Video)

Shumë gra dhe vajza në ditët e sotme janë shumë të fiksuara pas “pamjes perfekte” që nënkupton pa rrudha dhe pa defekte tjera në pamjen e tyre,

Por, jo gjithmonë këto qëllime arrihen me sukses dhe jo të gjitha ndikojnë njëjtë.

Mbushjet, apo siç janë të njohura “fillerat” nga silikoni, janë shumë të dëmshëm dhe mund të ketë pasoja ndër më të këqijat për shëndetin, ashtu siç ka ndodhur te kjo vajzë.

Nong Guang, 41 vjeçarja e cila vajti për t’i mbushur rrudhat, në fillim u nda tejet e kënaqur me pamjen e saj, edhe përkundër dhimbjes së kohëpaskohshme që kishte në ballë.

Por nga dëshira të duket bukur, nuk ia vuri mëndjen, deri sa situata kaloi në alarmante me që kishte fituar infeksion të rëndë.

Mjekët ishin detyruar që t’ia prejmë atë pjesë dhe t’ia heqin mbushjet, pas të cilave ajo u detyrua të përdorë

detyrua të përdorë antibiotikë të fortë në mënyrë që infeksioni mos të shpërndahet.

Gjithashtu lexo

Ky është një prej gjarpërinjve më të pakapshëm në botë

Pas një kërkimi 64-vjeçar të shkencëtarëve në Brazil gjarpri më i pakapshëm në botë është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *