Home / Lajme / Kronika e zezë / Shkup, shtatë persona të lënduar në 13 aksidente

Shkup, shtatë persona të lënduar në 13 aksidente

Shtatë persona janë lënduar lehtë në gjashtë nga 13 aksidentet e ndodhura në 24 orët e fundit në rajonin e Shkupit.

Policia e trafikut ka sanksionuar 29 vozitës të cilët kanë qarkulluar me shpejtësi më të madhe se ajo e lejuara për kushtet e rrugës, tre sepse nuk kanë respektuar sinjalistikën rrugore, 19 për shkak se nuk i kanë pasur dokumentacionet e duhura për qarkullim dhe 71 automjete janë hasur të parkuara joligjërisht, informojnë nga SPB e Shkupit.

Karrotreci ka larguar gjithesjt 63 automjete të cilat kanë qenë pengesë për mbarëvajtjen e trafikut.

Gjithashtu lexo

Shqyrtohet mundësia për punën në dy turne të kopshteve

Qeveria e Maqedonisë është duke e shqyrtuar mundësinë për të vendosur orar në dy turne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *